Succeshistorier fra kunderne

Succeshistorier fra tidligere kunder

Nedenstående reference udtalelser er fra kunder der er blevet coachet af mig.

Paulin Delvaux Richard Niyonzima, 12 ugers forløb, vinter 2019

“Da jeg startede til coaching hos Anders følte jeg at der var et eller andet der forhindrede mig i at færdiggøre ting jeg var begyndt med. Jeg kunne ikke forstå hvordan jeg var utrolig god til at miste fokus på nogle områder at mit liv også samtidigt være god til at holde det i nogle andre områder.

Gennem mit forløb med Anders opdagede jeg hvad der var skyld i at jeg nogle gange ikke kunne være fokuseret og fik samtidigt nogle redskaber til at tackle de situationer. Ikke kun når det skete, men også i optakten til det.

Undervejs lærte jeg utroligt meget om mig selv og hvorfor jeg dagligt agerer som jeg gør og hvordan det påvirker mine omgivelser. Mine interaktioner med folk omkring mig er blevet bedre og føler jeg skal bruge mindre energi i hverdagen på at tænke på mine relationer, på trods af at de næsten alle er blevet bedre.

Det fascinerende med et forløb hos Anders er at man hver gang man har en aftale med Anders lærer noget nyt om sig selv og man derefter inden næste aftale har mulighed for at udforske den nyfundne viden og hvordan den har påvirket ens liv både på godt og på ondt.”

– Paulin Delvaux Richard Niyonzima (08/03-2019)

Sandra Wolf Pedersen, 10 ugers forløb, vinter 2019

“Jeg har de sidste ti uger oplevet den største forvandling i mit liv nogensinde.

Jeg begyndte hos Anders, fordi jeg savnede fokus og balance i mit liv, og fordi jeg var træt af følelsen af altid at være i tvivl.

Efter mit forløb hos Anders har verden åbnet sig på en helt ny måde. Jeg har fået en selvindsigt, der gør ondt, men samtidig er fantastisk befriende. Den største selvindsigt jeg har fået er, at når jeg fokuserer på mig selv; hvordan jeg bliver opfattet, hvad andre tænker om mig, om jeg lytter nok, om jeg lytter rigtigt, etc, så ser jeg ikke mennesket foran mig. Det har givet mig et helt nyt perspektiv på livet at se andre folk med deres behov som mennesker og ikke som smagsdommere.

Jeg har fået værktøjer til at komme videre, når jeg bliver irriteret, har kort lunte, bliver skuffet og føler mig opgivende. Det er stadig en øvelse at gøre brug af værktøjerne, lige som det er at lære at køre bil efter kørekortet er udskrevet, men jeg glæder mig hver dag over, hvordan jeg har unlocket næste niveau af livet.”

– Sandra Wolf Pedersen (04/03-2019)

Nete Strange var i 12 ugers forløb, i efteråret 2018

“Jeg mødte Anders i sommers, til et af hans foredrag, hvor vi faldt i snak. Det føltes så naturligt og rart at tale med ham, så da tilbuddet senere kom om, at deltage i et coaching-forløb, var jeg ikke i tvivl om at det var noget for mig. Jeg havde ikke drømt om, hvor stor en betydning det skulle få for mig og mit liv.

De 12 uger har vendt op og ned på mit liv, på den gode måde. Jeg startede med ønsket om, at blive bedre til at gøre gode ting for mig selv. Nu hvor forløbet er ovre, er jeg ikke kun blevet bedre til at gøre gode ting for mig selv, men er samtidig blevet bedre til at gøre gode ting for andre. Jeg har i løbet af forløbet haft mange op- og nedture, i arbejdet med mig selv, men altid set frem til den ugentlige samtale med Anders. Arbejdet har fået mig til at indse at det, som jeg før regnede som “sandheden”, i virkeligheden var min fortolkning af sandheden, og at der findes andre måder at anskue situationer og relationer på. Evnen til at kunne træde ud af mig selv og se på folk omkring mig med nye øjne, har i sandhed været en befrielse. 

Jeg er blevet bedre til at kommunikere med andre, fordi jeg har lært at mærke efter hvad mine egne behov er.    

Jeg er evigt taknemmelig for dette forløb og de værktøjer jeg har fået i mit liv. Med disse værktøjer kan det kun blive et godt liv, både for mig selv og for folk omkring mig.”

– Nete Strange (29/01-2019)

Nete bloggede desuden om oplevelserne og udbyttet af det forløb hun tog, halvvejs skrev hun om ærlighed og nærhed i dette blog post.

Ved afslutningen af det store forløb skrev hun endnu et blog post om den frihed hun oplevede og den forandring der er sket med hende, en forandring som har gjort hende til et gladere menneske og en bedre mor.

En klient der var i 12 ugers forløb skrev dette til mig efter første coaching session.

Klienten slap desuden af med sin kroniske rygsmerter da han gav slip på de ting han holdte fast i.

Anonym, efterår 2018