Hvordan redder man et ægteskab?

Jeg nåede ikke at redde mit eget ægteskab før det var for sent.

Desværre.

Derfor, og af mange andre grunde, er det altid fantastisk, når jeg får mulighed for at hjælpe andre mennesker til at redde deres, så de undgår al den smerte, al den skade, som jeg ikke undgik.

Nogen gange er det direkte, ved at coache en eller begge i et forhold at jeg får mulighed for at hjælpe dem, til at holde op med at være den klamme udgave af sig selv, hjælpe den med at stoppe med at modarbejde hinanden og det, de mere end noget andet gerne vil opnå med deres forhold.

Nogen gange er det indirekte at vi hjælper andre

Det materiale som ligger til grund for min coachingretning, er også brugt til at skrive et par bøger.

Et par bøger, som for nogen giver dem noget at tænke over (og andre bliver temmeligt irrerteret over dem fordi de er så %}$]${}!! amerikanske)

Men ligegyldigt hvad bøgerne er, så er virkeligheden, at der er folk der fortæller mig at det har reddet deres ægteskab at læse en elle begge af dem. Reddet det, fordi de har fået en aha oplevelse ud af at læse om de valg vi tager her i livet.

Og så gå ud og ændre retning, og vælge anderledes.

Ændre på hvordan de ser deres egen rolle i konflikterne derhjemme og vælge en vej uden om dem.

Og ved at tage skeen i den anden hånd, og genfind lidenskaben og nærheden i deres forhold.

Det gør mig så uendelig glad at høre

For så er det ikke forgæves at jeg bruge så meget tid på at tale om disse bøger, om den måde at være i verden på, som de kan hjælpe os til.

Så, hvis du har lyst til at smage lidt på hvad det er som mit coachingforløb går ud på – eller måske er du mest til kun at læse bøger og så klare det på egen hånd?

Lige meget hvilken version du er, så er her titlerne og link til to bøger som Arbinger har udgivet:

Konfliktens Anatomi

Ledelse og selvforståelse

God fornøjelse 🙂