Udtalelser fra kunderne

Succeshistorier fra tidligere kunder

Nedenstående reference udtalelser er fra nogen af de fantastiske mennesker som jeg har været så heldig at få lov til at arbejde sammen med.

Har du lyst til at smide dine blokeringer og blive fri – sådan ægte fri – så tag fat i mig på telefon 5050 2226 eller skriv en e-mail anders@andersthue.dk

Allan Ohms, grundforløb, vinter 2021-2022

Anders har lært mig meget på kort tid.

En medarbejder kommenterede under forløbet: ”Allan, du har så tit talt om, at du udvikler dig. Det er først nu det virker”.

Som ung jurastuderende arbejde jeg i Danmarks Lærerforening, der sagde: ”Vi lærer for livet”. Og det tror jeg de fleste af os arbejder på.

Anders har som coach for mig givet et stort løft fremad. Det har givet mærkbare resultater målt på mine omgivelser og i mig selv. Det kan let lyde for lyserødt i en anbefaling, men jeg vil virkelig gerne motivere andre til at få den oplevelse jeg fik.

Du er velkommen til at kontakte mig på mit direkte nummer 4638 0321, hvis du har spørgsmål eller vil høre lidt mere til mine erfaringer. Go for it. Allan Ohms, advokat(H), Forum Advokater.

Allan Ohms, Roskilde, 25 Januar 2022

Søren Mayland, grundforløb, vinter 2021-2022

Ugerne med Anders er et life-hack på speed.

Han får lært dig at lære dig selv, at flytte bjerge og åbne kasser, som var det et spil Super Mario.

Værktøjerne er simple, men ikke lette og kan bruges både i det professionelle og i det private liv.

Alle ledere burde en tur gennem Anders kyndige hænder, før de fik lov at lede andre.

Søren Mayland, Århus, 1 Februar 2022

DeeDee Schmidt-Pedersen, efterår 2019

Jeg kan ikke sige det mere præcist end, at det er en fantastisk metode til at “unfuck yourself” – at finde tilbage til den jeg var inden alle slørene blev lagt over og dæmpede mit lys.

Processen var ubarmhjertig, sårbar og frustrerende som slørene blev løftet. Tungt og mørkt, men aldrig utrygt, da Anders er eminent til at holde lygten mens han fører en gennem de tunge processer og ud i de lyse og opbyggende.

Effekten er vedvarende. Hver eneste dag bliver jeg skarpere til at navigere, dissekere og styre udenom kasserne – kasserne som frister til at hoppe ind i, mindre og mindre, og som jeg formår rigtig meget at forblive udenfor og hvile i at være mit ægte jeg.

Kæmpe taknemmelighed.

DeeDee,  Hellerup,  13 Oktober 2021

Silas, grundforløb, forår 2021

Timerne med Anders gav mig værktøjerne til at komme tættere på min familie, venner og kollegaer. 

Det vil ændre dit liv, hvis du vil ændre dit liv

Silas, Århus, 21 August 2021

Jon Nielsen, grundforløb, vinter 2020

“Hvis alle bare kunne komme igennem sådan et forløb…” 

Det har jeg tænkt mange gange, både under og efter mit forløb hos Anders. 

At det ville gavne så mange mennesker. Det har i hvert fald gjort en ufattelig stor gavn for mig, for min måde at se verden på, min måde at være på, og i det hele taget min selvforståelse. 

Jeg har fået meget mere selvindsigt, jeg ikke var klar over, jeg havde brug for. Den nysgerrighed jeg har fået på mig selv, hvorfor jeg gør det ene og det andet, mine handlingsmønstre og beslutninger. Det har givet mig så meget. 

Ja det er enormt hårdt, men uden tvivl det hele værd. 

Det slutter ikke bare efter de første uger. Det er en kontinuerlig træning og forandring. 

En utrolig og til tider frustrerende proces. Men der er fremskridt hele tiden, blot ved at jeg er selvbevidst.

Da jeg gik ind til det første møde med Anders, havde jeg en helt anden agenda, end den jeg gik derfra med. 

Jeg var ikke klar over hvilken dybde det ville få, og hvilken forandring forløbet ville starte hos mig. 

Tusind tak Anders!

 

Jon Nielsen, 7 Maj 2021

36 årig HR leder , grundforløb, forår 2020

Jeg har i 12 uger mødtes online med Arbinger Anders (som han hedder i daglig tale her hos mig), og det har trods min frygt om det modsatte, været let for mig at bevare motivationen til at “lave lektier” til hver eneste gang.

Coachingen med Anders & Arbinger ser jeg som et helt utroligt stærkt værktøj, der lidt kan sammenlignes med en styrevejledning til en maskine. Her er maskinen ekstrem kompleks og er naturligvis i overført betydning vores hjerne og hjerte. Men ligesom maskiner kan gå i stykker/blive slidte, så kan vi mennesker også leve i dysfunktionalitet hvis vi ikke tager vare på os selv. Det er bare lettere at kigge på en fysisk maskine og se en slidt plade, end det er, for os mennesker at kigge indad og mærke efter hos sig selv.

Værktøjerne og filosofien er ikke et spørgsmål om at tro på det eller ej, men om at se og mærke efter i både hjerne og hjerte – og dét har betydet meget for mig.

Vi er alle den samme race, så hvad er det vi skal lære at navigere efter, hvis vi ønsker lykke og tilfredshed i vores liv og i vores relationer?

Dét har Anders formidlet ærligt, jordnært og klart så jeg kunne tage det og anvende det i mit liv.

Og ved I hvad, det virker dælen dytme! Dét jeg har forsøgt at opnå i mine relationer, sker når jeg ændrer mindset! Den læring gør mig så taknemmelig. 

Forløbet har altså givet mig et renere mindset – hvis man kan sige det. Og findes der noget større? Det tror jeg faktisk ikke.

Anders sad i båden samme med mig, hele vejen. Der var ingen bedrevidenhed eller fordømmelse, men som fælles mål hjalp han mig med at nå mine mål.

Den korte version er TAK, men det er så fattigt i denne sammenhæng.

Men TAK alligevel

36 årig mor til 2, HR leder i privat virksomhed, 23-09-2020

Nassim Ali Haiba, grundforløb, efterår 2019.

Før jeg startede til coaching hos Anders, følte jeg, at jeg sad fast i vante rutiner, som påvirkede min dagligdag negativt. Jeg kunne ikke rigtig forklare over for mig selv, hvad det skyldtes at jeg sad fast.

Allerede efter de første par coaching, begyndte flere ting at gå op for mig, og hvorfor jeg egentlig sad fast i negative rutiner. Igennem mit forløb med Anders, fik jeg struktureret samt rettet min opmærksomhed på hvad jeg siger og hvad jeg gør på et givent tidspunkt. Derudover medførte coachingen, at jeg ændrede på min indstilling til dagligdagens gøremål, udfordringer og rutiner.

Coaching hos Anders har gjort, at jeg har en hverdag, som er langt mere værdifuldt både i det private og på mit arbejde. Derudover har jeg fået en del værktøjer, som jeg i dag benytter, når jeg ender i en situation hvor jeg sidder fast.

Mindre stress og en dagligdag som giver værdi 😊

Nassim Ali Haiba, 04-09-2020

Martin - grundforløb 2020

Jeg valgte at investere i en samtaleforløb med Anders, da jeg var blevet inspireret af hans podcast “Startupsnakken”. Den gav mig fornemmelsen af, at han ville være en god sparring til de steder i livet, hvor jeg havde brug for et kærligt spark.

Jeg havde kun én betingelse for at starte forløbet, og det var, at han lovede at gå til stålet, og ikke acceptere de nemme svar, som jeg godt kan give, hvis et spørgsmål kommer for tæt på. Det garanterede han uden tøven.  

Det blev et forløb, som jeg sent vil glemme, hvor jeg virkelig blev udfordret på mine overbevisninger om mig selv og mine tætteste relationer. Det skaber ro i maven, når man finder ind til sine kerneværdier og ved, hvordan man byder ind med sit sande jeg.

“It´s a practise not a pill” er Anders´ budskab, og jeg vil ikke tøve med at tage en nyt forløb ved ham, hvis der på et tidspunkt skal løsnes op i mit liv igen. 

Forløbet var online, men det betød ikke noget, da Anders bryder igennem skærmen og er meget nærværende. Så en klar anbefaling – uanset hvor du bor!

Martin, 29-08-2020

Nicole Totland Jensen - grundforløb 2019

Da jeg startede hos Anders var jeg en smule skeptisk omkring hele forløbet og tænkte hvordan skal det her kunne hjælpe mig.

Befandt mig et sted i livet, hvor alt føltes håbløs, jeg sad fast og kunne ikke genkende mig selv.

Jeg kan ikke forklare hvad eller hvordan, men Anders kan noget, som jeg aldrig havde troet var muligt. Det var hårdt og grænseoverskridende, men det hele værd.

Efter mit forløb kunne jeg mærke en tydelig forskel, men tog lidt afstand til det hele, det var meget overvældende, at se den person man havde været nede i “boksen”.

Efter lidt tid, begyndte jeg igen, at arbejde med de redskaber Anders har givet mig og har formået, at arbejde på hele mit mindset og lært at acceptere at det er ok, at have en dårlig dag, uden at skulle trække mine nærmeste med ned.

Det er fantastisk, at kunne genkende sig selv igen.

Så tak Anders!

Nicole Totland Jensen, 13-05-2020

Louise Sørensen Køster - grundforløb 2019

At havde gennemgået coaching hos Anders har fundamentalt ændret mit liv.

Før end jeg startede i coaching hos Anders, havde jeg en følelse af at være tilskuer til mit eget liv på alle fronter, livet skete ligesom bare omkring mig, og jeg følte ikke at jeg slog til i nogle henseender.

Jeg havde den der følelse af at jeg burde være glad og taknemmelig, for jeg havde et godt liv med en stor familie, stabilitet, sikkerhed osv. men jeg gik alligevel rundt med en følelse af at være ked af det og ensom.

I min coaching hos Anders lærte jeg vigtigheden af at se min frygt i øjnene og droppe min inautensitet.

Jeg så at hvis ikke jeg kunne ”se” mig selv, hvordan skulle andre så kunne ”se” mig, og jeg dem.

Det har givet mig et liv med masser af frihed, overskud, glæde og jeg er blevet rig på autentiske relationer.

Coaching hos Anders er ikke et quickfix, det er en livsstilsændring.

Anders er et fantastisk menneske og coach, han er nærværende og autentisk og jeg følte tryghed i at være sårbar.

TAK er et fattigt ord!

For ord kan ikke beskrive hvad Anders har givet mig, det skal føles 😊

Louise Sørensen Køster, 10-12-2019

Rudi Sorgenfri - grundforløb Sommer 2019

Tak!

Taknemmelighed er det første ord, der falder mig ind, når jeg skal beskrive mit coachingforløb hos Anders.

Anders’ tilgang er markant anderledes end, hvad jeg har prøvet hos coaches, psykologer og psykoterapeuter!

Jeg følte mig mødt på en helt særlig måde, hvor jeg ikke skulle lave mig selv om, men i stedet kom nærmere den jeg er inderst inde. På en fin, kærlig og subtil måde, fik Anders gennem simple modeller og metoder gjort det meget tydeligt, hvilke valg, tanke- og følelsesmønstre jeg har valgt/fulgt og fremadrettet kan vælge for at undgå at sidde fast i mine relationer og arbejdsopgaver. Her har jeg haft for vane ikke at forfølge mine mange idéer og impulser.

Det er stoppet!

Konkret har det betydet, at jeg har fået lanceret en stribe nye onlineprodukter i min egen terapeutvirksomhed og blevet bedre til at bede om hjælp, når jeg har siddet fast.

Privat har det fået mig til at genoptage et problematisk forhold til min far, hvor vi ganske langsomt kommer nærmere hinanden efter mange års afstand.   

Og for mig selv, har det skabt en langt større accept af mig selv som menneske, der smitter af på alle mine relationer. Giver mig selv lov til at skyde forbi skiven, uden at bebrejde mig selv.

Så kæmpe tak for din guidning Anders!

Rudi Sorgenfri, Kropsterapeut (03-10-2019)

Søren Malling, grundforløb, sommer 2019

Jeg begyndte at cykle med cykelhjelm for at passe på mit hoved. Men hvad er hovedet værd, når jeg ikke passer på resten af kroppen. Og endnu vigtigere, mig selv, personen.

Første gang jeg satte mig ned med Anders, var jeg overbevist om at der ikke var mange af de tricks han kunne, som jeg ikke allerede kendte. Og der var i hvert fald intet inde i mig som blokerede for at jeg kunne blive en version af mig selv, som jeg kunne holde mere af, end den jeg allerede var.

Det var kun de andre som stod i vejen.

Men sandheden viste sig jo ganske anderledes! 😛 Alene, men sammen med Anders, fandt jeg ud af hvilke ting som blokerede for at være glad i stedet for trist når jeg kom hjem, være produktiv i stedet sløv og holde af mig selv i stedet for ikke at gøre det.

Som Anders meget fint sagde det fra starten af, ville det her blive en hård oplevelse, hvis jeg valgte at være 100% ærlig overfor mig selv. Men valgte jeg ikke at være ærlig, så kunne vi lige så godt lade være med at starte.

For det her er “a practise, not a pill”. Det her handler om at være ærlig, tro og loyal over for dig selv. Alt andet og alle andre er sekundære nu. Men alt andet og alle andre giver du så meget mere oprigtig ægte glæde, fokus og kærlighed når du begynder at bruge det du kan lære.

Efter 6 gange var jeg faktisk overbevist om at vi måtte være i mål og kunne ikke forestille mig hvad de efterfølgende 6 uger skulle bruges til.

Og så var det først der, at tingene for alvor tog fart.

For først der, oplevede jeg hvad der virkelig blokerede for mig selv – og det var ikke det samme som jeg troede i uge 1-3.

Jeg fik givet så mange bittesmå twists, “værktøjer”, snakke, diskussioner og inputs som var nemme at tage med og gøre noget med indtil ugen efter. Og langsomt, men sikkert, blive en del af “en ny hverdag”, en federe hverdag, en mere ærlig hverdag – hver dag.

Projekter har flyttet sig hurtigere end før, svære samtaler med familie, bekendte, venner og kolleger er blevet mere behagelige. Jeg er blevet mere fokuseret for det som jeg er i, når jeg er der.

Og samtidig har jeg ikke før troet så meget på mig selv og mine ideer, og samtidig været så kritisk, som jeg er i dag.

Vigtig viden: Det her forløb er 100% bygget på gensidig tillid, respekt og lyst.

– Søren Malling (11-09-2019)

Bryan Traum, grundforløb, sommer 2019

Coachingforløbet med Anders har været en af de bedste oplevelser i mit liv. Anders har en særlig fin evne til at være direkte og vedvarende, på den mest ærlige, autentiske og medmenneskelige måde.

Forløbet har vendt op og ned på hvordan jeg forstår mig selv, og de forhold jeg har med andre. På den gode måde.

På en måde, som hjælper mig i mit privatliv og professionelt.

Jeg sad fast. Det vidste jeg godt. Men jeg manglede evnen til at forstå hvordan og hvorfor jeg sad fast. Jeg manglede evnen til at sige højt til andre, at jeg sad fast.

Anders bruger metoder, som har styrket min evne til at opdage hvornår og hvorfor jeg sidder fast i mine gamle vaner, og har givet mig redskaber til at gøre noget ved det. Det er lige til.

Hårdt arbejder med stor gevinst.

Jeg føler mig, som en bedre person på grund af det. Jeg glæder mig til det næste kapitel i mit liv. Jeg er klar til at tage fat med de livsstyrkende værktøjer, som Anders har givet mig.

– Bryan Traum (01-09-2019)

Jacob Køster, grundforløb, sommer 2019

Jeg har haft fornøjelsen af at blive coachet af Anders, og kan kun anbefale et forløb hos ham.

Det er svært at opsummere hvad jeg har lært – både om mig selv og min omverden, men det har virkelig været en ”game changer” for mit liv. På den yderst positive måde vel at mærke 😊

Jeg føler for første gang, at jeg har et ansvar og et valg om hvordan jeg håndterer beslutninger og udfordringer som jeg møder i mit liv – udfordringer i livet er uundgåelige, det er måden som vi håndtere disse på der er altafgørende (ændre dit mindset og verden ændrer sig)

Jeg er blevet meget mere åben for andre mennesker og kommunikationen i mit parforhold er blevet forbedret på en måde som jeg ikke havde set komme.

Jeg giver min varmeste anbefaling til Anders, og håber at mange flere vil ”komme ud af boksen” med hjælp fra ham.

– Jacob Køster (19-08-2019)

Mette Sillesen, grundforløb, forår 2019

I første uge i januar startede jeg mit coaching forløb hos Anders. Det var en hård start, for selvom jeg havde signet op til forløbet og ville det, var der også en del af mig, der nægtede, at jeg “sad fast”. Jeg kunne bare godt lide at tage tingene stille og roligt, sagde jeg.

Anders købte den ikke. Anders pakker ikke noget ind. Han går til dig, er insisterende og kæmper hårdt for, at du “unfucker dig selv”. Jeg synes, det har været pissehårdt. Hårdt at det skulle være så fcking råt og uforsødet. Hårdt at skulle indse, hvordan min uhensigtsmæssige adfærd påvirker ikke bare mig selv, men mennesker omkring mig, ikke mindst dem jeg holder af.

Og så har det været vildt at se og erfare, hvordan mit mindset (indstilling og selvfortælling) fuldstændig afgør, hvordan jeg har det. Det har været vildt, at blot to simple begreber kan indkapsle alt, jeg har tumlet med. Jeg har gået til psykoterapi i mange år, været igennem rebirth forløb, metacognitiv terapi, vippassana retreat, studeret buddhistisk filosofi, etc. etc., men intet indfanger det hele, som Anders’ teori gør.

Det har givet mig et begrebsapparat, som jeg kan placere alt andet filosofi og psykologi indenfor samt min egen historik og adfærd. Det er så dyb en lære, og samtidig er det så fuldstændig “banalt”, let og pragmatisk.

Jeg er så dybt taknemmelig for denne indsigt og for de praktiske teknikker. Det er så vildt at vide og opleve, at jeg selv er fuldstændig ansvarlig for min lykke, og at den er lige foran mig. Anders’ metode handler om at leve et levende liv. Et liv, hvor du ikke tænker over dig selv, men er dig selv og lever spontant i nuet. Det er mindfulness oversat til det levede, horisontale hverdagsliv. Det er en gave.

Jeg kan varmt anbefale Anders’ forløb til alle. Jeg kan faktisk ikke forestille mig nogen, som ikke kunne få stor gavn af det. Men som Anders svarede mig, da jeg sagde, at jeg ikke kunne begribe, at det var netop nu i mit liv, at denne indsigt skulle ramme mig: “When the student is ready, the teacher will appear”. Gør det! – når du er klar.

Du bliver ikke den samme igen. Du bliver fri. Glad. Levende. Produktiv. Og venlig. 🙂

– Mette Sillesen (09/05-2019)

Peter Faber., grundforløb, sommer 2019

“Hårdt men godt!

Anders har hjulpet mig til at blive mere opmærksom på hvad jeg tænker og hvad jeg gør og hvordan jeg kan blive bedre til at handle i overenstemmelse med hvad jeg gerne vil.

Jeg kan på mit varmeste anbefale Anders og hans arbejde!

– Peter Faber. (13/08-2019)

Marcus A., grundforløb, forår 2019

“Jeg har gennem coachingen med Anders oplevet at mit liv er blevet bedre og mindre kompliceret, i forhold til kollegaer, venner, bekendte og især familie – det gør en forskel ret hurtigt på den familiære del, der er sket et virkelig impact.

Den vigtigste og kraftfuldeste oplevelse var med min søn, jeg havde mange “udfordringer” med at få lagt ham i seng, han ville ikke, han græd bare, ville ikke, hoppede i sengen og kastede med lejetøj og sutter – efter blot 2 dage, efter en session med Anders, fik jeg et helt nyt syn på ham og energien har aldrig været det samme, nu tager det 5 min. i stedet for 30-40 min at få ham til at sove – selvom han kun er 1½ år. – det er intet mindre end mindblowing og livsændrende.

På arbejdet har jeg oplevet at jeg er mindre usikker, har meget mere mod til at kaste mig over nye opgaver og føler meget mindre at jeg sidder fast.

Det er simpelthen coaching “that keeps on giving” – det har ændret mit liv fra første dag.

Teknikkerne, jeg nu har fået vil jeg bruge resten af mit liv, men det der er endnu bedre, er at jeg kan give det videre til min søn og familie. jeg kan kun drømme om hvad fremtiden bringer, og det er tæt på magisk.”

– Marcus A. (06/05-2019)

Paulin Delvaux Richard Niyonzima, grundforløb, vinter 2019

“Da jeg startede til coaching hos Anders følte jeg at der var et eller andet der forhindrede mig i at færdiggøre ting jeg var begyndt med. Jeg kunne ikke forstå hvordan jeg var utrolig god til at miste fokus på nogle områder at mit liv også samtidigt være god til at holde det i nogle andre områder.

Gennem mit forløb med Anders opdagede jeg hvad der var skyld i at jeg nogle gange ikke kunne være fokuseret og fik samtidigt nogle redskaber til at tackle de situationer. Ikke kun når det skete, men også i optakten til det.

Undervejs lærte jeg utroligt meget om mig selv og hvorfor jeg dagligt agerer som jeg gør og hvordan det påvirker mine omgivelser. Mine interaktioner med folk omkring mig er blevet bedre og føler jeg skal bruge mindre energi i hverdagen på at tænke på mine relationer, på trods af at de næsten alle er blevet bedre.

Det fascinerende med et forløb hos Anders er at man hver gang man har en aftale med Anders lærer noget nyt om sig selv og man derefter inden næste aftale har mulighed for at udforske den nyfundne viden og hvordan den har påvirket ens liv både på godt og på ondt.”

– Paulin Delvaux Richard Niyonzima (08/03-2019)

Sandra Pedersen, 10 ugers forløb, vinter 2019

“Jeg har de sidste ti uger oplevet den største forvandling i mit liv nogensinde.

Jeg begyndte hos Anders, fordi jeg savnede fokus og balance i mit liv, og fordi jeg var træt af følelsen af altid at være i tvivl.

Efter mit forløb hos Anders har verden åbnet sig på en helt ny måde. Jeg har fået en selvindsigt, der gør ondt, men samtidig er fantastisk befriende. Den største selvindsigt jeg har fået er, at når jeg fokuserer på mig selv; hvordan jeg bliver opfattet, hvad andre tænker om mig, om jeg lytter nok, om jeg lytter rigtigt, etc, så ser jeg ikke mennesket foran mig. Det har givet mig et helt nyt perspektiv på livet at se andre folk med deres behov som mennesker og ikke som smagsdommere.

Jeg har fået værktøjer til at komme videre, når jeg bliver irriteret, har kort lunte, bliver skuffet og føler mig opgivende. Det er stadig en øvelse at gøre brug af værktøjerne, lige som det er at lære at køre bil efter kørekortet er udskrevet, men jeg glæder mig hver dag over, hvordan jeg har unlocket næste niveau af livet.”

– Sandra Pedersen (04/03-2019)

Nete Strange var i 10 ugers forløb, i efteråret 2018

“Jeg mødte Anders i sommers, til et af hans foredrag, hvor vi faldt i snak. Det føltes så naturligt og rart at tale med ham, så da tilbuddet senere kom om, at deltage i et coaching-forløb, var jeg ikke i tvivl om at det var noget for mig. Jeg havde ikke drømt om, hvor stor en betydning det skulle få for mig og mit liv.

De 10 uger har vendt op og ned på mit liv, på den gode måde. Jeg startede med ønsket om, at blive bedre til at gøre gode ting for mig selv. Nu hvor forløbet er ovre, er jeg ikke kun blevet bedre til at gøre gode ting for mig selv, men er samtidig blevet bedre til at gøre gode ting for andre. Jeg har i løbet af forløbet haft mange op- og nedture, i arbejdet med mig selv, men altid set frem til den ugentlige samtale med Anders. Arbejdet har fået mig til at indse at det, som jeg før regnede som “sandheden”, i virkeligheden var min fortolkning af sandheden, og at der findes andre måder at anskue situationer og relationer på. Evnen til at kunne træde ud af mig selv og se på folk omkring mig med nye øjne, har i sandhed været en befrielse. 

Jeg er blevet bedre til at kommunikere med andre, fordi jeg har lært at mærke efter hvad mine egne behov er.    

Jeg er evigt taknemmelig for dette forløb og de værktøjer jeg har fået i mit liv. Med disse værktøjer kan det kun blive et godt liv, både for mig selv og for folk omkring mig.”

– Nete Strange (29/01-2019)

Nete bloggede desuden om oplevelserne og udbyttet af det forløb hun tog, halvvejs skrev hun om ærlighed og nærhed i dette blog post.

Ved afslutningen af det store forløb skrev hun endnu et blog post om den frihed hun oplevede og den forandring der er sket med hende, en forandring som har gjort hende til et gladere menneske og en bedre mor.

En klient der var i 10 ugers forløb skrev dette til mig efter første coaching session.

Klienten slap desuden af med sin kroniske rygsmerter da han gav slip på de ting han holdte fast i.

Anonym, efterår 2018