Om Anders Thue Pedersen

Anders Thue Pedersen, f. 1971

Jeg har arbejdet med mig selv og med personlig udvikling siden 2000, i starten på et stille og roligt niveau men siden 2012 har jeg arbejdet mere og mere struktureret og fokuseret med coaching, mentoring og advisory board arbejde.

Jeg er medlem af Arbingers Coaching Netværk og har fuldført “Choice in Coaching: Arbinger Mastery Training for Coaches” og er autoriseret til at at bruge deres materialer i 1-til-1 coaching.

Ud over coaching arbejder jeg som Business Unit Manager i Abakion A/S, er underviser og opfindere af TimeBlock metoden, podcast vært på podcasten startupsnakken.dk.

Desuden er jeg far til Vega på 11 år som jeg bor sammen med på Østerbro, København.

Advanced Choice in Coaching: Arbinger Mastery training for coaches

The Choice in Coaching: Arbinger Mastery training for coaches

Uddannelse

Forår 2019 : Advanced Choice in Coaching: Arbinger Mastery Training for Coaches, certificeret til at bruge Arbingers materialer i 1-til-1 coaching.

Efterår 2018 : Choice in Coaching: Arbinger Mastery Training for Coaches, certificeret til at bruge Arbingers materialer i 1-til-1 coaching.

Efterår 2018 : 3 dages kursus i “Træn Træneren”, certificeret til intern facilitering af “Fra jeg- til vi- orienteret indstilling”

Forår 2018 : Efteruddannelse i Arbingers relations teorier

Forår 2018 : 8 ugers kursus i “The Anatomy of Peace”