Coaching

Sidder du fast i dit liv, eller opnår du ikke de resultater, som du ønsker?

Coaching er en vej til at få løsnet op for de områder i dit liv, hvor du sidder fast, så du kan begynde at leve det liv, du føler, du er skabt til.

Jeg sad selv fast i mange år, ikke bare lidt småfast, men uhjælpeligt fast, eller sådan føltes det, indtil jeg begyndte hos min egen coach. En coach der hjalp mig ud af følelsen af at sidde fast, og ud til en verden hvor ting kunne lade sig gøre, hvor det var ok at fejle, at forsøge, og at gøre det jeg drømte om.

At blive fri, helt fri, at turde forfølge mine drømme og inderste værdier, har givet mig energi, mod og masser af motivation. 

Men mest af alt har det givet mig et brændene ønske om at give det videre til så mange som muligt, så du også kan blive fri, finde dit mod og forfølge dine drømme.

Et brændene ønske og en drøm som jeg nu udlever igennem min coaching.

Igennem coachingen kommer du til at føle dig mere fri, både i almindelighed, men også fri til at gøre det som føles rigtigt i øjeblikket.

Anders Thue Pedersen, Coach

Hvordan foregår et coachingforløb?

Den metode som jeg arbejder med, tager langsomt og sikkert dig igennem et forløb, hvor forståelsen for, hvorfor og hvordan du sidder fast, langsomt udbygges og forstås, dette sker igennem en række aha oplevelser under coachingen, og igennem øvelser du laver imellem coaching sessionerne.

“Bliv helt fri i livet forløbet” er opbygget så vi bruger 12 sessioner over 12 uger på at give dig de nødvendige værktøjer, og forløbet kræver derfor at du er klar til at bruge både tiden, og pengene på forløbet for at sikre resultaterne.

Når du er igennem forløbet, har du fået alle de værktøjer jeg har at give dig, til at fortsætte dit arbejde på egen hånd, uden at du behøver at komme hos mig hver uge.

Inden vi starter forløbet har vi en afklarende snak om, hvad du forventer at få ud af det og, hvad jeg kræver af dig som kunde, for at sikre at du får det maksimale ud af indsatsen og for at sikre mig at du er klar til hvad jeg selv mener er det hårdeste jeg nogensinde har gjort.

 

Vælg dit forløb ud fra dit behov

Løsn op i livet

Trænger du til at få løsnet op i livet?

Sidder du fast i de samme mønstre, samme problemer og de samme blokeringer som du altid har siddet fast i?

Trænger du til et frisk pust og en ny vinkel på hvordan du kommer videre?

Vil du arbejde i dit eget tempo og nå det du når, så køb en time eller to.

En time koster 1.100,-

Prisen er inkl. moms. hvis du er en privat person, og excl. moms. hvis dit firma betaler for forløbet.

Intensiv Session

Sidder du fast i en konflikt

Har du en konflikt i en af dine vigtige relationer og har brug for her og nu hjælp til at komme videre, til at få løsnet op på konflikten nu så kan en enkelt intens session en gang i mellem være løsningen.

En sådan session varer normalt mellem 2 og 3 timer og stiller store krav til dig, om at være modtagelig og virkelig ville løse problemet.

Det vi ikke løser er de underlæggende årsager til konflikten, til det skal du vælge “Fri i livet forløb”.

En 3 timers session koster 3.000,-

Prisen er inkl. moms. hvis du er en privat person, og excl. moms. hvis dit firma betaler for forløbet.

Bliv helt fri i livet forløb

Vil du blive helt fri?

Fri af dine blokeringer.

Fri af dine konflikter.

Fri af dine gamle mønstre.

Dette 12 ugers forløb giver dig alle værktøjer du har brug for, for at kunne komme helt fri af fortidens blokeringer, konflikter og gamle mønstre.

Din investering er 11.000,-

Prisen er inkl. moms. hvis du er en privat person, og excl. moms. hvis dit firma betaler for forløbet.

Referencer og udtalelser fra kunder