Coaching

Coaching er et parløb, mellem dig og mig.

Coaching er en måde at arbejde med sig selv, hvor dine svar er vigtigere end mine, for det er i sandheden kun dig selv der ved hvad du helst vil og hvem du helst vil være.

 

Så min rolle i det parløb som coaching nu engang er, er primært at stille spørgsmål, holde dig til ilden, uden bortforklaringer, indtil du tør se hvad du i sandheden ønsker dig.

 

For det eneste jeg kan hjælpe dig med er at du finder hjem, hjem til dit center, til dine sandheder, til dine behov. Hjem til dig selv, til der hvor du bare gør i stedet for at prøve at udtænke den perfekte plan inden du sætter handling på.

 

Der hvor du rydder op, siger fra og til og tør holde den ubehagelige stemning og sige sandheden og hvor du uden besvær navigere i livets utroligt mange udfordringer og besværligheder.

 

Jeg er med dig hele vejen.

Jeg vender de samme sten som dig, overvejer de samme problemer som dig, og er med som guide hele vejen.

 

Både når vi skal grine og når vi skal græde.

 

Hvad med bagefter?

Når vi er færdige med 12 ugers forløbet, så har du alle de værktøjer og metoder som jeg selv har lært til at holde læringen og udviklingen ved lige.

Du er naturligvis velkommen til at komme igen, til flere forløb hos mig. Jeg bruger stadigvæk den coach som har lært mig denne metode, så jeg forstærker mine gode valg, fjerne flere dårlige og hele tiden arbejder på at blive en bedre version af mig selv.

Men det er ikke nødvendigt, blot en måde at forstærke læringen og styrke udviklingen.

 

Anders Thue Pedersen, Coach

Hvordan foregår et coachingforløb?

Forløbet er 12 uger, 1 gang om ugen, 55 minutter ad gangen, enten sammen eller online hvis det ikke er muligt at mødes på grund af afstand eller andre forhold.

Fra uge til uge vil der være opgaver, udfordringer og overvejelser du skal gøre dig.

Når du har afsluttet forløbet, har du fået alle de værktøjer jeg har at give dig, til at fortsætte dit arbejde på egen hånd, uden at du behøver at komme hos mig hver uge.

Inden vi starter forløbet har vi en afklarende snak om, hvad du forventer at få ud af det og, hvad jeg kræver af dig som kunde, for at sikre at du får det maksimale ud af indsatsen og for at sikre mig at du er klar til hvad jeg selv mener er det hårdeste jeg nogensinde har gjort.

Vælg dit forløb ud fra dit behov

12 ugers forløb

12 ugers forløbet er første skridt!

Dette 12 ugers forløb giver dig alle værktøjer du har brug for, for at kunne komme helt fri af fortidens blokeringer, konflikter og gamle mønstre.

Sammen gennemgår vi hvorfor du igen og igen ender steder du ikke vil være, og hvordan du kan navigere bedre mod det du egentligt gerne vil.

Det koster 11.000,-

Prisen er inkl. moms. hvis du er en privat person, og excl. moms. hvis dit firma betaler for forløbet.

Efterfølgende timer

Vil du gå endnu længere?

Efter 12 ugers forløbet, kan det være at du, som jeg selv, vil have mere, og derfor kan du købe enkelte timer eller klippekort af 10 timer.

På den måde kan vi skræddersy et forløb og arbejde med netop de ting som du har brug for.

En time koster 1.100,-

Ti timer forudbetalt koster 10.000,-

Prisen er inkl. moms. hvis du er en privat person, og excl. moms. hvis dit firma betaler for forløbet.

Referencer og udtalelser fra kunder