Coaching

Coaching forløb hos Anders

 

Den mest effektive måde at opnå forandring er at gennemgå et intensivt 10 ugers forløb hvor vi sammen ser på hvorfor du ikke er tilfreds, hvad der skal forandres og hvad der skal til for at forandringen kan ske.

Forløbet er lige så meget coaching som det er en rejse til mere selvforståelse og et sprog for at tale om sig selv og sin selvbevidsthed.

Det første forløb er et vanvittigt intensivt forløb over 10 uger hvor vi mødes hver eneste uge, 45-55 minutter per gang, enten sammen eller online hvis det ikke er muligt at mødes på grund af afstand eller andre forhold.

Fra uge til uge vil der være opgaver, udfordringer og overvejelser du skal gøre dig.

Når du har afsluttet forløbet, har du fået en solid værktøjskasseder kan hjælpe dig til at fortsætte dit arbejde på egen hånd, uden at du behøver at komme hos mig hver uge (selvom du selvfølgelig er velkommen).

Inden vi starter forløbet har vi en afklarende snak om, hvad du forventer at få ud af det og, hvad det kræver af dig som klient og hvor meget arbejde det er at gå igennem forløbet-

Arbinger certificeret coaching

Det første forløb

Grundforløbet giver dig værktøjerne

Dette intensive grundforløb er 10 uger i streg, hver uge mødes vi er dykker dybere og dybere ned i problemerne, udfordringerne og hvordan du slipper det.

Sammen udforsker vi hvorfor du igen og igen ender steder du ikke vil være, og hvordan du kan navigere bedre mod det du egentligt gerne vil.

Det koster 15.000,-

Prisen er inkl. moms. hvis du er en privat person, og excl. moms. hvis dit firma betaler for forløbet.

Efterfølgende sessioner

Vil du endnu længere?

Efter grund forløbet, kan det være at du vil have mere, og derfor kan du købe enkelte sessioner eller klippekort af 10 sessioner.

På den måde kan vi skræddersy dit videre forløb og arbejde med netop de ting som du har brug for.

En session koster 1.800,-

Ti sessioner forudbetalt koster 15.000,-

Prisen er inkl. moms. hvis du er en privat person, og excl. moms. hvis dit firma betaler for forløbet.

Referencer og udtalelser fra kunder

Jeg kan ikke sige det mere præcist end, at det er en fantastisk metode til at “unfuck yourself” – at finde tilbage til den jeg var inden alle slørene blev lagt over og dæmpede mit lys.

Processen var ubarmhjertig, sårbar og frustrerende som slørene blev løftet. Tungt og mørkt, men aldrig utrygt, da Anders er eminent til at holde lygten mens han fører en gennem de tunge processer og ud i de lyse og opbyggende.

Effekten er vedvarende. Hver eneste dag bliver jeg skarpere til at navigere, dissekere og styre udenom kasserne – kasserne som frister til at hoppe ind i, mindre og mindre, og som jeg formår rigtig meget at forblive udenfor og hvile i at være mit ægte jeg.

Kæmpe taknemmelighed.

DeeDee,  Hellerup,  13 Oktober 2021

Anders har lært mig meget på kort tid.

En medarbejder kommenterede under forløbet: ”Allan, du har så tit talt om, at du udvikler dig. Det er først nu det virker”.

Som ung jurastuderende arbejde jeg i Danmarks Lærerforening, der sagde: ”Vi lærer for livet”. Og det tror jeg de fleste af os arbejder på.

Anders har som coach for mig givet et stort løft fremad. Det har givet mærkbare resultater målt på mine omgivelser og i mig selv. Det kan let lyde for lyserødt i en anbefaling, men jeg vil virkelig gerne motivere andre til at få den oplevelse jeg fik.

Du er velkommen til at kontakte mig på mit direkte nummer 4638 0321, hvis du har spørgsmål eller vil høre lidt mere til mine erfaringer. Go for it. Allan Ohms, advokat(H), Forum Advokater.

Allan Ohms, Roskilde, 25 Januar 2022