Coaching

Coaching er et parløb, mellem dig og mig.

Coaching er en måde at arbejde med sig selv, hvor dine svar er vigtigere end mine, for det er i sandheden kun dig selv der ved hvad du helst vil og hvem du helst vil være.

Så min rolle i det parløb som coaching nu engang er, er primært at stille spørgsmål, holde dig til ilden, uden bortforklaringer, indtil du tør se hvad du i sandheden ønsker dig.

For det eneste jeg kan hjælpe dig med er at du finder hjem, hjem til dit center, til dine sandheder, til dine behov. Hjem til dig selv, til der hvor du bare gør i stedet for at prøve at udtænke den perfekte plan inden du sætter handling på.

Der hvor du rydder op, siger fra og til og tør holde den ubehagelige stemning og sige sandheden og hvor du uden besvær navigere i livets utroligt mange udfordringer og besværligheder.

Jeg er med dig hele vejen.

Jeg vender de samme sten som dig, overvejer de samme problemer som dig, og er med som guide hele vejen.

Både når vi skal grine og når vi skal græde.

Hvad med bagefter?

Når vi er færdige med 12 ugers forløbet, så har du alle de værktøjer og metoder som jeg selv har lært til at holde læringen og udviklingen ved lige.

Du er naturligvis velkommen til at komme igen, til flere forløb hos mig. Jeg bruger stadigvæk den coach som har lært mig denne metode, så jeg forstærker mine gode valg, fjerne flere dårlige og hele tiden arbejder på at blive en bedre version af mig selv.

Men det er ikke nødvendigt, blot en måde at forstærke læringen og styrke udviklingen.

Anders Thue Pedersen, Coach

Hvordan foregår et coachingforløb?

Forløbet er 12 uger, 1 gang om ugen, 45-55 minutter ad gangen, enten sammen eller online hvis det ikke er muligt at mødes på grund af afstand eller andre forhold.

Fra uge til uge vil der være opgaver, udfordringer og overvejelser du skal gøre dig.

Når du har afsluttet forløbet, har du fået alle de værktøjer jeg har at give dig, til at fortsætte dit arbejde på egen hånd, uden at du behøver at komme hos mig hver uge.

Inden vi starter forløbet har vi en afklarende snak om, hvad du forventer at få ud af det og, hvad det kræver af dig som klient og hvor meget arbejde det er at gå igennem forløbet-

Vælg dit forløb ud fra dit behov

12 ugers forløb

12 ugers forløbet er første skridt!

Dette 12 ugers forløb giver dig alle værktøjer du har brug for, for at kunne komme helt fri af fortidens blokeringer, konflikter og gamle mønstre.

Sammen gennemgår vi hvorfor du igen og igen ender steder du ikke vil være, og hvordan du kan navigere bedre mod det du egentligt gerne vil.

Det koster 13.000,-

Prisen er inkl. moms. hvis du er en privat person, og excl. moms. hvis dit firma betaler for forløbet.

Efterfølgende sessioner

Vil du gå endnu længere?

Efter 12 ugers forløbet, kan det være at du, vil have mere, og derfor kan du købe enkelte sessioner eller klippekort af 10 sessioner.

På den måde kan vi skræddersy et forløb og arbejde med netop de ting som du har brug for.

En session koster 1.800,-

Ti sessioner forudbetalt koster 15.000,-

Prisen er inkl. moms. hvis du er en privat person, og excl. moms. hvis dit firma betaler for forløbet.

Referencer og udtalelser fra kunder

Jeg kan ikke sige det mere præcist end, at det er en fantastisk metode til at “unfuck yourself” – at finde tilbage til den jeg var inden alle slørene blev lagt over og dæmpede mit lys.

Processen var ubarmhjertig, sårbar og frustrerende som slørene blev løftet. Tungt og mørkt, men aldrig utrygt, da Anders er eminent til at holde lygten mens han fører en gennem de tunge processer og ud i de lyse og opbyggende.

Effekten er vedvarende. Hver eneste dag bliver jeg skarpere til at navigere, dissekere og styre udenom kasserne – kasserne som frister til at hoppe ind i, mindre og mindre, og som jeg formår rigtig meget at forblive udenfor og hvile i at være mit ægte jeg.

Kæmpe taknemmelighed.

DeeDee,  Hellerup,  13 Oktober 2021

12 uger med Anders er et life-hack på speed.

Han får lært dig at lære dig selv, at flytte bjerge og åbne kasser, som var det et spil Super Mario.

Værktøjerne er simple, men ikke lette og kan bruges både i det professionelle og i det private liv.

Alle ledere burde en tur gennem Anders kyndige hænder, før de fik lov at lede andre.

Søren Mayland, Århus, 1 Februar 2022